Zaza Pizza / Torturi pentru copii

pizza
 

Torturi pentru copii de la www.edulce.ro

Exista momente in viata fiecaruia dintre noi cand orele par comprimate si nu gasim timp pentru a fi alaturi de cei dragi. Organizarea unei aniversari pentru copilul tau are intotdeuna in centrul atentiei gasirea tortului perfect. edulce.ro este singura cofetarie online din Bucuresti care livreaza torturi pentru copii intr-un timp record. Intra pe site si ofera-i micutului tau un tort aniversar pentru o petrecere de neuitat.

Poti comanda tortul perfect din fata calculatorului alegand din zecile de modele aflate pe site-ul nostru. Daca insa ai o idee mai buna, fii tu designerul tortului si spune-ne cum sa il facem. Cofetaria noastra poate realiza torturi 3D, torturi cu poza, torturi aniversare, torturi pentru botez si pentru orice moment special din viata ta si celor dragi tie.

In sectiunea de torturi pentru copii poti vedea modele de torturi cu personaje din desene animate, minunate modele de tort Printesa, Tort Papusa Barbie, Tort Fulger Mcqueen Cars, Tort Ursulet de plus, Tort Buburuza sau torturi cu poza.

Poti alege culorile precum si mesajele pe care le vom scrie cu minunate litere decupate in martipan.

Comanda torturi copii la edulce.ro si ne vom ocupa inclusiv de livrarea lor, fie la tine acasa, fie la locul unde are loc petrecerea. Programul nostru de livrari este zilnic intre orele 10-22 la orice adresa din Bucuresti. Serviciul de livrare precum si cel de personalizare a torturilor este gratuit.

 
 
COMENZI

Livrare Pizza Zona 1:
021.335.77.77
0729.577.777
Livrare Pizza Zona 2
021.568.77.77
0729.507.777

Livrare la domiciliu
Livrare Pizza Zona 1:
TINERETULUI, UNIRII, UNIVERSITATE, ROSETTI, COTROCENI, EROILOR, IZVOR, HALA TRAIAN, ALBA IULIA, CALEA CALARASI, PIATA MUNCII, NERVA TRAIAN, MARASESTI, DRISTOR, VITAN, VACARESTI, OLTENITEI, GIURGIULUI.

Livrare Pizza Zona 2
PACHE PROTOPOPESCU, , IANCULUI, MOSILOR, CALEA CALARASI, MATEI BASARAB, HALA TRAIAN, PIATA MUNCII, BASARABIA, CAMPIA LIBERTATII, VATRA LUMINOASA, PANTELIMON, FERDINAND, MIHAI BRAVU, OBOR, TEIUL DOAMNEI, STEFAN CEL MARE, PIATA VICTORIEI, DACIA, PIATA ROMANA, PIATA GALATI, TUNARI.

Comanda minima
19 RON

Program de lucru
DUMINICA-JOI:
11.00 - 22.30
VINERI-SAMBATA:
11.00 - 23.00


ZAZA PIZZA
Tel.: 021 335 77 77
Fax: 021 335 77 77
bucatarie[at]zazapizza.ro

facebook